Despre JSY – Fotografie de nunta

Ati ajuns in locul potrivit daca sunteti  in cautarea unor amintiri uimitoare, momente naturale, sincere, portrete si detalii emotionante!

Mihaela Mirea

Ne dedicam cu totul atunci cand fotografiem o nunta. Uneori nici macar nu ne veti observa, alteori vom prelua controlul oferind indicatii (de obicei directionând fotografiile formale). Lucrurile pe care le iubim sunt adesea neasteptate, momente care se desfasoara pur si simplu, dar noi suntem acolo pentru a surprinde si scrie in timp, povestea ta. Facem magie cu talent si experienta!

Ne place sa spunem povesti, ne place sa facem parte din zilele acestea de sarbatoare, sa surprindem toate sentimente, momente amuzante, lacrimi, documentand adevarata poveste a zilei dvs. speciale. Amintirile sunt pretioase – fiecare mireasa si mire merita ca povestea zilei lor sa fie spusa  cu imagini care vorbesc din inima! Dragostea este peste tot in jurul nostru!

Noi suntem Mihaela  si Stefan Mirea, sot si sotie, echipa Just Say Yes Photography

Am fi incantati sa fotogafiem momentele voastre speciale, emotiile si sa aratam frumusetea detaliilor.

Stilul nostru  este artistic, emotional si natural. Iubim lumina naturala, emotia, momentele in alb-negru, senzatia de atemporal, miscarea, combinand stilul contemporan cu retro chic! Cautam frumusetea in detalii si armonia in momente.

Vrem sa va cream amintiri frumoase prin arta fotografiei noastre!

Veti obtine fotografii editoriale, romantice, creative si naturale.  Va vom surprinde relatia si personalitatea voastra in modul cel mai placut, cu momente intime si relaxate intre voi doi!

Avem experienta peste 12 ani in domeniul fotografiei de eveniment. Amitirile voastre sunt in maini bune! 

              Cu drag, Mihaela si Stefan