Despre JSY – Fotografie de nunta

Ati ajuns in locul potrivit daca sunteti  in cautarea unor amintiri uimitoare, momente naturale, sincere, portrete si detalii emotionante!

Mihaela Mirea

Ma dedic cu totul atunci cand fotografiez une eveniment . Uneori nici macar nu ma veti observa, alteori voi prelua controlul oferind indicatii (de obicei directionând fotografiile formale). Lucrurile pe care le iubim sunt adesea neasteptate, momente care se desfasoara pur si simplu, dar eu sunt acolo pentru a surprinde si scrie in timp, povestea ta. Fac magie cu talent si experienta!

Imi place sa spunen povesti, imi place sa fac parte din zilele acestea de sarbatoare, sa surprind toate s

entimente, momente amuzante, lacrimi, documentand adevarata poveste a zilei voastre. 

Amintirile sunt pretioase – fiecare mireasa si mire merita ca povestea zilei lor sa fie spusa  cu imagini care vorbesc din inima! Dragostea este peste tot in jurul nostru!

Eu sunt Mihaela, o visatoare veritabila indragostita de frumos, fotograful din spatele Just Say Yes Photography. Sunt pasionata de calatorii, plimbari lungi, carti savuroase, cafea buna, yoga, ador sa dansez si incerc sa traiesc mereu in prezent! 

As fi incantata sa fotogafiez momentele voastre speciale, emotiile si sa arat frumusetea unica a fiecarui gest.

Stilul meu  este simplu, bazat pe emotie si natural. Iubesc lumina naturala, zambetele, lacrimile, momentele in alb-negru, senzatia de atemporal, miscarea, combinand stilul clasic cu cel modern! Caut frumusetea in detalii si armonia in momente.

Vreau sa cream amintiri wow impreuna!

Veti avea fotografii romantice, creative si naturale.  Voi surprinde relatia si 

 

personalitatea voastra in modul cel mai placut, cu momente intime si relaxate intre voi doi, dar si energia intalnirii cu familia si prietenii. 

Am experienta peste 12 ani in domeniul fotografiei de eveniment. Amitirile voastre sunt in maini bune! 

              Cu drag, Mihaela