Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor personale pe site-ul wearefamily.ro

Actualizat 6 iunie 2019

In randurile de mai jos vei gasi tot ce ai nevoie sa stii despre prelucrarea datelor tale personale ca si utilizator al site-urilor noastre- ce date colectam, ce facem cu ele, drepturile tale si cum ne poti contacta cu orice intrebare legata de GDPR si protectia datelor tale. Acest document include politica de plasare a cookie-urilor si acordul de confidentialitate.

Cine suntem noi?

Societatea We Are Family Studio, cu puntul de lucru in Str. Antonn Pann nr. 17, Sector 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/12380/2017, CUI 37964390, Capital Social 200 lei va ureaza bun venit pe pagina web thepartyhouse.ro.

We Are Family Studio este compania care detine site-ul care face obiectul acestei informari:

thepartyhouse.ro

Ce sunt datele cu caracter personal?

Asa cum sunt explicate in Regulamentul GDPR „date cu caracter personal” inseamnă orice informatii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitătii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Nu există o listă a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor să realizeze o astfel de lista, pentru simplul motiv că o dată poate deveni intr-un anumit context dată cu caracter personal, iar in alt context să fie pur si simplu o informatie fără valoare de dată cu caracter personal.

Iată cateva exemple de date cu caracter personal:

  • numele
  • adresa
  • emailul (inclusiv adresele de tipul [email protected]);
  • datele actelor de identitate
  • locatia
  • IPul
  • un cookie ID
  • imaginea (poza sau filmare cctv a unei persoane sau grup de persoane)

Ce date personale colectam?

In cadrul site-urilor We Are Family Studio colectam:

  1. Date anonime de trafic si audienta
  2. Interactiunea cu mesajele primite de tine in casuta de email (vizualizarea, click-ul in cadrul newsletterelor)
  3. Interactiunea cu diversele linkuri, imagini, bannere, casute, videoclipuri de pe site-urile noastre
  4. Informatiile furnizate de tine, direct, in cazul completarii formularului de contact, oferirea voluntara a datelor in cazul concursurilor

We Are Family Studio colecteaza informatie de la tine in trei modalitati – direct , din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteul We Are Family Studio si prin intermediul cookieurilor.

Date furnizate de tine, in mod direct

Tu, in calitate de utilizator, ne poti furniza direct date prin formularele de contact si inscriere din siteul nostru – pentru abonare, pentru participarea la un eveniment, pentru cererea de informatii suplimentare.

Formularele includ urmatoarele campuri – nume, prenume, adresa de email, telefon, data evenimentului. Telefonul iti poate fi solicitat pentru evenimente sau pentru diverse servicii care necesita contactul direct rapid cu tine.  Adresa iti poate fi solicitata daca achizitionezi un serviciu si constituie camp obligatoriu pe facturile fiscale emise (prelucrarea adresei se face in scop legal, in temei contabil pentru depunerea declaratiilor fiscale solicitate de autoritatile de pe teritoriul Romaniei).

Folosim aceste date pentru a iti putea permite accesul in contul tau de pe site-ul sau site-urile noastre sau la serviciile noastre. Temeiul legal il constituie contractul in care tu esti parte alaturi noi de fiecare data cand accesezi vreunul dintre site-urile noastre prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de furnizare a acestor servicii.

Drepturile tale in privinta protectiei datelor personale si noul Regulament GDPR.

Dreptul la informare – art. 13 si 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate sa stie, chiar de la momentul la care se face colectarea modul in care se vor utiliza acele date, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate, ce drepturi au persoanele in cauza cu privire la datele prelucrate etc.

Dreptul de acces la date – art. 15 GDPR. Iti permite sa obtii, din partea noastra, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la alte informatii utile.

Dreptul la stergerea datelor – art. 17 GDPR. Iti permite sa obtii din partea noastra stergerea datelor cu caracter personal care te privesc. Exista, totusi, si exceptii de la aceasta regula, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul la rectificarea datelor – art. 16 GDPR. Iti permite sa obtii de la noi rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.

Dreptul la restrictionarea datelor – art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. In unele situatii, intre momentul in care, spre exemplu, luam decizia de a sterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii) si stergerea efectiva a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune stergerii, motivand faptul ca ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. Ca urmare a unei astfel de solicitari, vom “ingheta” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumita perioada de timp.

Dreptul la portabilitatea datelor – art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului tau, prin mijloace automate) intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale iti vor fi oferite, intr-un format structurat, pentru ca tu sa poti decide ca le descarci sau, dimpotriva, ca le trimiti unui alt operator.

Dreptul la opozitie – art. 21 GDPR. Ai dreptul de a se opune, spre exemplu, prelucrarii datelor tale personale, atunci cand acestea sunt prelucrate in scop de marketing direct. Nu uita ca ai posibilitatea de a ne solicita lista newsletterelor la care esti abonat si te poti dezabona din fiecare email de la noi.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, [email protected]

Ce facem cu datele tale, cine are acces la ele, care sunt companiile terte cu care lucram si care au acces la datele tale (scopul pentru care ajung aceste informatii la terti, restrictii)

Folosim datele personale furnizate de utilizatori in temeiul furnizarii unui serviciu la standarde inalte de calitate, pentru a afisa siteul nostru si toate functionalitatile lui in mod corect pe toate dispozitivele de pe care este accesat (pentru acest temei necesar folosim date anonimizate). In urma consimtamantului tau iti furnizam comunicari din partea colaboratorilor si clientilor nostri atent gandite si alese in baza profilului tau cu respectarea standardelor stabilite de asociatiile care reglementeaza bunele practici privind publicitarea online. Folosim datele tale in temei legal conform legislatiei in vigoare daca vei alege sa cumperi vreunul din serviciile noastre. Folosim datele tale pentru a iti putea organiza participarea in cadrul evenimentelor noastre (transmiterea de informatii relevante, program, comunicari legate de bunul mers al evenimentelor, confirmarea participarii).

Datele tale personale sunt folosite numai pentru scopurile mentionate mai sus si sunt dezvaluite tertilor mentionati mai jos. We Are Family Studio a intreprins toate eforturile pentru a lucra cu terti care respecta noul Regulament de protectie a datelor personale si va face o verificare constanta ca acesti terti respecta prevederile acestui regulament.

Datele tale personale sunt administrate intern (baze de date generale ale site-urilor, baze de date abonati, baze de date participanti evenimente, baze de date utilizatori cumparatori ai serviciilor noastre cu plata – de ex CRMuri interne, sistem de facturare) pentru furnizarea serviciilor noastre si in temei legal pentru situatiile guvernate de codul fiscal in vigoare. La bazele de date interne au acces angajati autorizati, care au primit instruirea necesara pentru respectarea securitatii bazelor de date, din departamente tehnice, de marketing sau de contabilitate.

Tertii care au acces la datele tale personale sunt impartiti in mai multe categorii. Vei gasi mai jos acele categorii si temeiul transferului. Accesul catre terti (mai putin catre autoritati sau institutii) este guvernat de un contract care cuprinde prevederile legate de protectia datelor personale si resectarea noului Regulament GDPR.

  1. Imputerniciti – acele companii care ne furnizeaza produse si servicii – agentiile de media; agentiile de studii de piata pe care le folosim in scopuri proprii We Are Family Studio de analiza; companiile care ne ajuta tehnic sa iti oferim servicii de inalta calitate (in scopul de monitorizare, de analiza, de marketing). Tot imputerniciti sunt considerati furnizorii de tehnologia informatiei sau de telecomunicatii.
  2. Tertii care ne furnizeaza servicii contabile, legale, autoritatile si institutiile publice, auditorii si alti consultanti externi care pot avea nevoie de acces la informatii sau date pentru furnizarea serviciilor lor.

We Are Family Studio nu va dezvalui, nu va vinde, nu va inchiria datele tale personale unui tert care nu este mentionat de noi in acesti termeni sau fara acordul tau expres (consimtamant liber exprimat) daca este cazul. Toti tertii mentionati in acesti termeni sunt supusi respectarii noului Regulament GDPR si relatia noastra cu ei este guvernata de un contract si de un acord de confidentialitate si securitate.

Cum ne protejam si ce masuri de securitate am implementat pentru a iti apara datele personale

In cadrul We Are Family Studio avem o echipa de profesionisti si furnizori cu experienta in protejarea serverelor noastre. In acest sens am indeplinit toti pasii necesari pentru a avea cel mai inalt nivel de securitate – locatie acreditata si securizata pentru gazduirea serverelor, proceduri pentru acces, programe antivirus si pentru detectarea atacurilor.

In We Are Family Studio am implementat proceduri sigure pentru protejarea datelor tale, de natura organizatorica.

Cum ne poti contacta

Ne poti contacta cu intrebari legate de protectia datelor tale personale si cu orice solicitare privind exercitarea drepturilor tale mentionate la capitolul Drepturi folosind caile de mai jos:

Prin email la adresa [email protected]

Prin curier sau posta la adresa Str. Antonn Pann nr. 17, Sector 3, Bucuresti

Prin telefon la numarul 0723410759

Datele noastre complete:

S.C. We Are Family Studio S.R.L.
Punct de lucru in Str. Antonn Pann nr. 17, Sector 3, Bucuresti
Capital Social: 200 lei
C.U.I: 37964390
Nr. inregistrare Registrul Comertului: J40/12380/2017

Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.