INTREBARI FRECVENTE

Ce acoperire de nunta oferiti?

Fiecare nunta este de speciala si are propriul timeline. Suntem incantate sa fotografiem diferite parti ale zilei pe baza nevoilor dvs.: de la pregatirile mirilor, ceremonie religioasa, sesiune foto mireasa si mireasa, fotografii cu familia, primul dans, instantanee din timpul petrecerii, tort. Ne-am face placere sa discutam impreuna programul zilei, asadar, va rugam sa ne contactati!

Cate imagini primim de la nunta noastra?

Fiecare nunta are un program diferit, locatii, momente, asadar nu limitam numarul de imagini realizate. Materialul brut va trece printr-o selectie atenta si editare, urmant sa livram intre 800 – 1300 fotografii.  Veti primi toate fotografiile editate – imagini la rezolutie mare – livrate pe stick-ul USB. Fiecare pachet de nunti include urcarea imaginilor la o rezolutie mai mica intr-o galerie online cu parola.

Cand vom primi fotografiile de nunta editate?

Imaginile finale va vor fi livrate in aproximativ 10 saptamani de la nunta dvs. Si vor fi incarcate in galeria online. Putem oferi si  editare rapida in 2 saptamani, la cerere si prin achitarea unui tarif suplimentar in valoare 150 euro.

Daca alegem comandarea unui album foto, care este procedura si temenul de livrare?

Imediat dupa ce veti primi fotografiile finale editate, in cadrul galeriei online trebuie creata o selectie de fotografii favorite pe care sa le includem in album. Macheta albumului este creata in max 2 saptamani de la primirea favoritelor si incarcata intr-un site care va permite vizionarea acesteia sub forma unui album cu pagini. Dupa ce aprobati macheta finala, albumul este livrat in max 2 saptamani. 

Cu ce ​​aparat fotografiati?

Fotografiem cu aparate Canon Mark III. Folosesc urmatoarele obiective in timpul nuntii: Canon 24-70 mm, Canon 50 mm, Canon 85 mm, Canon 135 mm, Canon 70-200 mm. 

Cate nunti fotografiati pe an?

Am ales sa fotografiem 20 nunti pe an, din care maxim 5 in afara Bucurestiului. 

Trebuie sa va oferim o lista cu familia?

Inainte cu o luna de eveniment va vom trimite un Chestionar online cu cateva intrebari care ne vor ajuta sa ne pregatim pentru evenimentul vostru, sa intelegem programul zilei de si nevoile dvs. {timingul nuntii, lista formalelor familiale, câteva informatii despre locatii, etc}.

Cat timp sa alocam sedintei foto din ziua nuntii?

Ne-ar placea sa alocati intre 1 -1,5 ore pentru sedinta foro de cuplu (in functie de numarul de locatii, de timpul de calatorie etc.). Recomandarea noastra este ca locatiile sa nu implice deplasari de mai mult de15-20 de minute.

Daca nu puteti aloca mult timp, un minim pentru fotografiere este de 30 de minute, ceea ce ne ofera catreva cadre de baza. 

Trebuie sa va oferim meniuri la receptie?

De obicei suntem alaturi de miri de dimineata pana seara, fara a avea timp sa mancam. De aceea avem nevoie de minim 2 feluri de mancare in cadrul receptiei de la restaurant.  Va multumim ca intelegeti acest aspect!

Calatoriti?

Ne place sa calatorim la nunti in orice destinatie la nivel national, dar si international.  Ne bucuram sa fotografiem momentele speciale in orice loc de pe planeta, asa ca nu ezitati sa impartasiti cu noi planurile voastre interesante!

 

Cu cât timp inainte de nunta trebuie sa rezervam serviciile voastre de fotografie?

Va recomandam sa faceti rezervarea imediat ce stabiliti detaliile referitoare la data.  Se intampla sa rezervam si cu 12-18 luni inainte, dar exista intotdeauna o sansa ca data sa fie inca disponibila 🙂

Rezervati data dupa o intalnire?

Ne-ar placea sa salvam data pentru voi, dar de multe ori  se intampla sa fie mai multe cereri pentru aceeasi data. Dat fiind ca datele disponibile sunt limitate, rezervarile se efectueaza pe baza principiului “primul venit, primul servit” (doar contractul + rezervare ferma blocheaza data in calendarul nostru).

Cum facem rezervarea?

Este foarte usor. Intalnire + contract + avans 10% din valoarea serviciilor contractate.

Toate taxele de calatorie pentru nuntile de destinatie se vor plati in momentul rezervarii pentru a putea rezerva bilete de avion (acolo unde este cazul) si cazare. 

Rezervati data dupa o intalnire?

Ne-ar placea sa salvam data pentru voi, dar de multe ori  se intampla sa fie mai multe cereri pentru aceeasi data. Dat fiind ca datele disponibile sunt limitate, rezervarile se efectueaza pe baza principiului “primul venit, primul servit” (doar contractul + rezervare ferma blocheaza data in calendarul nostru).

#justsayyesphotography, felicitari pentru felul in care reusesti sa redai intreaga emotie pe care am simtit-o, in aceste fotografi minunate!❤️ 🙏🏻 

Raluca